Vrijdag

2 september

Iedereen die vorig jaar aanwezig was, kan getuigen. Na een verplichte pauze van een jaartje waren we terug voor een spetterend feest. Zowel The Happy Suspended als Smashdance speelden de pannen van het dak waarna de DJ’s Battle of Bass en Bibendum het feestje op een magistrale wijze afwerkten. Kortom, het was een editie om in te kaderen.

Omdat Tobbedansen dit jaar 30 jaar bestaat, mogen we natuurlijk dit jaar niet onderdoen. We hebben opnieuw enkele toppers op het affiche staan. Zo beginnen we om 20u met plaatselijk talent Zebras Are Timeless waarna Still Crazy, bekend van onder meer de Gentse feesten, het feestje compleet zullen maken. Wanneer iedereen volledig is opgewarmd zal LAMBICIOUS met enkele vette beats en saxofoon de ambiance naar een hoogtepunt brengen. Tot slot zal onze enige echte parel van Machelen MILES driedubbele knopen in de veters van ieders dansschoenen draaien tot het einde van de avond!

Net zoals vorig jaar zijn er zowel combi-tickets als aparte tickets te koop. Voor een ticket voor zowel vrijdag als zaterdag betaal je 9 euro, voor enkel vrijdag betaal je 6 euro. Tickets zijn aan de kassa te verkrijgen.