Vrijdag

1 september

Iedereen die vorig jaar aanwezig was, kan getuigen. Tobbedansen 2022 was een editie om nooit te vergeten. Zowel Zebras Are Timeless als Still Crazy speelden de pannen van het dak waarna de DJ’s Lamicious en Miles het feestje op een magistrale wijze afwerkten. Kortom, het was een editie om in te kaderen.

Ook dit jaar mogen we natuurlijk niet onderdoen. We hebben opnieuw enkele toppers op het affiche staan. Zo beginnen we om 20u met plaatselijk talent Opt gemakske waarna Go ninja GO, bekend van onder meer Vlaanderen Feest, het feestje compleet zullen maken. Wanneer iedereen volledig is opgewarmd zal Nine 2 Five met enkele vette beats en Viool de ambiance naar een hoogtepunt brengen. Tot slot zal TWO FOR YOU driedubbele knopen in de veters van ieders dansschoenen draaien tot het einde van de avond!

Net zoals vorig jaar zijn er zowel combi-tickets als aparte tickets te koop. Voor een ticket voor zowel vrijdag als zaterdag betaal je 10 euro, voor enkel vrijdag betaal je 6 euro. Tickets zijn aan de kassa te verkrijgen.