Vrijdag

30 augustus

Iedereen die vorig jaar aanwezig was, kan getuigen. Tobbedansen 2023 was een editie om nooit te vergeten. Zowel Opt gemakske als Go ninja GO speelden de pannen van het dak waarna de DJ’s Nine 2 Five en TWO FOR YOU het feestje op een magistrale wijze afwerkten. Kortom, het was een editie om in te kaderen.

Ook dit jaar mogen we natuurlijk niet onderdoen. We hebben opnieuw enkele toppers op het affiche staan. Zo beginnen we om 20u met het opkomende talent Pixiedust waarna Still Crazy, bekend van onder meer De Gentse Feesten, het feestje compleet zal maken. Wanneer iedereen volledig is opgewarmd zal NotForRadio met een gekke liveshow de ambiance naar een hoogtepunt brengen. Tot slot zal ons lokaal talent Proudmich driedubbele knopen in de veters van ieders dansschoenen draaien tot het einde van de avond!

Net zoals vorig jaar zijn er zowel combi-tickets als aparte tickets te koop. Voor een ticket voor zowel vrijdag als zaterdag betaal je 10 euro, voor enkel vrijdag betaal je 6 euro. Tickets zijn aan de kassa te verkrijgen.