Zaterdag gaan we door met het originele idee, gebaseerd op het bekende TROS-programma “TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT”, waarbij de deelnemers met een zelf in elkaar geknutselde tobbe van een schans naar beneden rijden en zo snel mogelijk de bel proberen te bereiken.

 

 

COMBI 8€

ZATERDAG €3

 

 

Presentatie ‘Linde Merckpoel & Jonas Decleer’’

Vele jaren werden de deelnemers nog gescheiden van de bel door een obstakel maar aangezien het de vorige editie zo een spektakel was blijven we bij ons aloude concept met een fijn extraatje. Aan de start worden de deelnemers naar beneden geduwd om met een degelijke snelheid van de schans (met een helling van 20°) te razen. Die schans versmalt op het einde van 2.5m naar 1.5m. Vanaf deze schans glijden de deelnemers rechtstreeks in het water. Eenmaal in het sop, varen/pedellen/… de deelnemers zo snel mogelijk naar de bel om zo prachtige prijzen binnen te halen. Hier zullen de deelnemers echter merken dat de bel op 3.5m boven het water hangt. Aan jullie dus om een ingenieuze constructie in mekaar te zetten. Vergeet ook niet om het reglement er eens op na te lezen.

 

Indien je veel zin hebt om deel te nemen, maar te lui bent, te onhandig bent of in tijdsgebrek zit kan je ook deelnemen met onze eigen tobbe: de tobtobbe! Dit is een kajak die met ons eigen constructie systeem te water gelaten wordt waarna jullie naar de bel (die voor dit klassement wel op de normale hoogte hangt) kunnen pedellen.

 

Maar dit is nog niet alles, na de prijsuitreiking gaan we nog door met een tweede spetterend feestje. Dit wordt op gang getrokken door Diaz, waarna RFF met onder meer Gio, bekend van ster acteur-ster artiest, het feest compleet zal maken na het vuurwerk. Opnieuw sluiten we de avond af met wat hippe beats van het DJ-trio Eos Chaos waarna het duo T-PULSE & CLYDE net als vorig jaar de ambiance zullen verzorgen tijdens de resterende uren.

 

Schrijf alvast 1 september in jullie agenda, wij kijken uit naar jullie originele constructies en het feestje achteraf, jullie hopelijk ook.

Tot dan!

 

 

 

Ontwerp www.artessa.be