Zaterdag

31 augustus

Zaterdag gaan we door met het originele idee, gebaseerd op het bekende TROS-programma “TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT”, waarbij de deelnemers met een zelf in elkaar geknutselde tobbe van een schans naar beneden rijden en zo snel mogelijk de bel proberen te bereiken.

De laatste 3 jaar werden de deelnemers naar beneden geduwd op een ponton om zo snel mogelijk de bel te bereiken. Dit jaar grijpen we terug naar een nieuw concept. Aan de start worden de deelnemers naar beneden geduwd om met een degelijke snelheid van de schans (met een helling van ± 20°) te razen. Vanaf deze schans komt de tobbe rechtstreeks in het water terecht, eenmaal in het water varen/pedellen/… de deelnemers zo snel mogelijk naar het obstakel. Het obstakel zal je moeten opklimmen waarna je een hangbrug zal moeten overwinnen vooraleer je de bel kan luiden. Wanneer je als deelnemer uiteindelijk de bel kan luiden kan je prachtige prijzen binnen halen. Heb je veel zin om deel te nemen en prachtige prijzen te winnen, maar ben je net niet handig genoeg, te lui of heb je geen tijd om zelf een tobbe te bouwen? Dan kun je altijd deelnemen met onze eigen tobbe: de tobtobbe! Onze tobbe is geschikt voor 1 persoon of maximaal 2 personen.

Vergeet zeker niet om het reglement er eens op na te lezen, hierin is duidelijk uitgelegd wat wel en niet mag.


Bovenaanzicht:

parcour

Zijaanzicht:

parcour

Zaterdag na de prijsuitreiking gaan we door met een tweede spetterend feestje. Dit wordt op gang getrokken door Recourse52, waarna Uncle Phill (gekend van de Engie Parkies, De Sinksenfoor, Druivenfestival…) het feest compleet zullen maken na het vuurwerk.

Hierna zetten we het feest verder met het dj duo FRIENDZONE(winnaar DJ Contest ‘the graduates’). Vervolgens zal Karakals ( gekend van MNM Start To DJ, Balaton Sound, Sunrise Festival,….) overnemen waarna onze eigen Miles
Tobbedansen 2024 tot een mooi einde zal brengen.

Schrijf 31 augustus 2024 dus in jullie agenda, wij kijken alvast uit naar jullie originele constructies en het feestje achteraf, jullie hopelijk ook.

Tot dan!